Jobbig natt :(

Usch några nätter i rad nu har inte vart bra alls. Han har vaknat typ kanske 2 gånger /par och inte gått att trösta så de har blivit att han hamnat i våran säng för där somnar han direkt. Men Denna natten va INTE rolig. Kom hem från mamma i går vid 19:30 och då la vi honomi sin säng. Jag la mig vid 21. Vaknade kl 22:50 att han låg typ och skakade och kämpade efter öuft fast han skrek emellanåt. FY va rädd jag vart. Mattias va fortfarande uppe och kom springande när jag ropade.Han hade själv hört att de började typ som när vi använde nässugen på honom när han va förkyld. Ett konstigt ljud och sen ett skrik som att han va rädd.. Men när han fick komma upp kom de kanske ofta upp spy men han vill ju inte få ut de utan han sväljer direkt när de e på gång upp. Så kan ha vart att han spytt när han sov och sen satt i fel strupe. Hmm ja svårt att veta.

Han fick iaf sova hos oss hela natten. Men vaknade typ 00, 03 05 och 06:30 och vart ledsen. Gett honom mat så somnade han en stund men vaknat ofta. Usch. Så kan säga att jag är RÄTT trött idag. Men kanske e någon period han har nu. För några nätter sen när detta börja har de vart som han vart rädd när han vaknat. Kanske drömmer extra mycket nu.

Idag ska vi bara vara hemma och mysa. Göra klart lite påsar.Tvätta,Och sen blir de en visning vid 16:30. Tror de e alldeles för liten men kostar ju inget att titta ;)

Puss <3