2011 de bästa året i mitt liv

Imorgon är det redan nyårsafton. Herregud vad har tiden tagit vägen???? Känns som att jag nyss blev gravid att vi nyss kom hem från en månad i thailand. Tiden bara rusar iväg.

Men detta året har vart det bästa året i mitt liv. Och är pga av att ludwig kom in i mitt och mattias liv. Köpt fin stor bil sålt och köpt ny lägenhet. Mycket nu detta året. Och kommer fortsätta nu 2012 med allt de nya och de kan inte bli bättre. Ett fast jobb sen efter sommar hade vart perfekt bara.

Tänkt att våran prins redan är 6 månader och 1 vecka idag. Kommer fortfarande i håg dagen när han kom som igår. Allt tillochmed smärtan. Allt finns kvar. Tänker tillbaka varje dag just den sekunden när han tittade ut. Helt otroligt att man kan älska en person redan efter någon sekund. Att en sån fin och välskapt bäbis tittade ut.

Nu är han en stor pojk på 9 kg och e så duktig. Försöker prata för fullt, sitter helt själv, hoppas som en tok i sin hoppgunga och springer runt i gåstolen. Och även fingrarna på han har växt hihi nu får man ställa bort allt snart ;)

Det nya året ska vi denna gången fira in men mattias moster therese och hennes sambo uffe med barnen oskar och hugo. Så ska laga lite mat ihop och dricka gott. Ska även köpa en vinare i morgon. Så längesen man drack. Så ludde får klara sig på mat och ersättning på söndag. Känns konstigt att han ska klara sig bara på de. Men han e så stor nu så :) blir att pumpa ut all mjölk på söndag så de dumma i försvinner ;)

Nu ska man försöka få liv i mattias så vi kan ha lite myskväll :D

Pusssssss